វិជ្ជាមេផ្ទះ÷ “ភ្លាត្រី សាល់ម៉ុន”


គ្រឿងផ្សំ

សាលាដ

ជីអង្កាម

ជីរណា

ជីវ៉ាន់ស៊ុយ

គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់

ខ្ទឹមក្រហម

សណ្ដែកកួរ(តាមចូលចិត្ត)

ត្រីសាលម៉ុន Salmon

ទឹកត្រី កោះកុង

វិធីធ្វើ

រៀបចំលាងហាន់បន្លែឱ្យស្រេច។ ហាន់ត្រីសាល់ម៉ុន ជាដុំៗត្រាំទឹកកកមួយសន្ទុះ។ ទឹកត្រីកោះកុង បុកឱ្យស្រេច តាមចូលចិត្ត ផ្អែមប្រៃជូរហិរ។ យកគ្រឿងផ្សំ មកលាយញាំឡូកឡាក់ ចូលគ្នា ហើយភ្លក្សសាកមើលជាការស្រេច។

About ម៉ាក់ស្រីតូចបីនាក់

ខ្ញុំជាភរិយាម្នាក់និងជាម្ដាយដ៏មាន មោទនភាពនៃកូនស្រីបីនាក់
អត្ថបទនេះត្រូវបាន​ផ្សាយក្នុង កំណត់ត្រាខ្លី។ ប៊ុកម៉ាក តំណភ្ជាប់​អចិន្ត្រៃ​យ៍​

2 Responses to វិជ្ជាមេផ្ទះ÷ “ភ្លាត្រី សាល់ម៉ុន”

  1. chantchhaya ថា:

    ធ្លាប់ញ៉ាំភ្លានេះ នៅទន្លេបាសាក់ ១ ។ ឆ្ងាញ់ណាស់ តែមិនហ៊ានទៅទៀតទេ ព្រោះថ្លៃ។ ចង់ធ្វើញ៉ាំនៅផ្ទះ តែអត់ចេះ។ ឥលូវ រកឧសប្រទះចង្ក្រានអគ្គិសនី។ មើលអត្ថបទនេះហើយ ពោះកូរ ដៃរមាស់ ជើងរមាស់ ចង់ទៅផ្សារ ទិញមកធ្វើភ្លាមៗ តែអនិច្ចា កូវីតប្រល័យភ្លាសាល់ម៉ុនខ្ញុំហើយ។ មើលទៅ ទាល់តែចាំចប់ កូវីត ទើបបានហូប។

    ចូលចិត្ត

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s