វិជ្ជាមេផ្ទះ៖ ដំឡូងបារាំងដុតក្នុងអូវិន


Roasted potatoes ជាចំណីម្ដងម្កាលរបស់ស្រីក្មេងៗរបស់ខ្ញុំ។ខាងក្រោមជាវិធីធ្វើ៖
ចិតសម្បកដំឡូងបារាំង ពុះមួយជាបួនដុំ ដាក់ទឹកដាក់អំបិល ដាក់ដំឡូងស្ងោរប្រហែល2នាទី។ ស្រង់ដំឡូងឡើង ដាក់អោយស្រស់ទឹក។ បើកម៉ស៊ីនដុត (Oven ) ប្រើកំដៅ200 ដឺក្រេ ចោលប្រហែលប្រាំនាទី ដើម្បីអោយថាសក្ដៅ រួចចាក់ប្រេងឈូករ័ត្នចូលផ្សើមដើម្បីកុំអោយជាប់ដំឡូង។ លុះប្រេងនិងថាសក្ដៅហើយ ទើបរៀបដំឡូងចូល បើក200ដឺក្រេ ប្រើពេលដុត 40នាទី។ នោះយើងនឹងបានដំឡូងដុតដែលផុយល្មួត មានជាតិប្រៃឡមៗ ទទួលទានបានហើយ។

image

About ម៉ាក់ស្រីតូចបីនាក់

ខ្ញុំជាភរិយាម្នាក់និងជាម្ដាយដ៏មាន មោទនភាពនៃកូនស្រីបីនាក់
This entry was posted in វិជ្ជាមេផ្ទះ and tagged . Bookmark the permalink.

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out / ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s