វិជ្ជាមេផ្ទះ៖ ភ្លាកំពឹស​ត្រយ៉ូងចេក


ភ្លាកំពឹសត្រយ៉ូងចេក ជាម្ហូប​សម្រាប់ក្លែម(យកគ្នាជាមួយទឹកត្នោតជូរ ​ហេសហេ​ :D)​ហើយមួយមុខនេះខ្ញុំចេះពីខាងម៉ាយហាន់នី(ប៉ាអាបីនាក់)​ មិនមែនគាត់ចេះធ្វើទេ គឺគាត់ចេះហូប ហើយគាត់ប្រាប់ពីគ្រឿងផ្សំ​ រួចហើយខ្ញុំលៃលកធ្វើតាមទៅ​ :D។ ភ្លានេះ បើអ្នកក្លែមគេប្រើកំពឹសឆៅ ឬកំពឹសរស់​ តែដល់ខ្ញុំតមសត្វរស់ ខ្ញុំទិញរកតែកំពឹសដែលងាប់ស្រាប់ រួច​យក​មក​ចំហុយ​ម៉ាចំអិន​ល្មម​នៅរសជាតិផ្អែម ទើបលាយញាំភ្លា។ ចូលដល់គ្រឿងផ្សំ​និង​វិធីធ្វើម្ដង៖
គ្រឿងផ្សំ

ត្រយ៉ូងចេកមួយ ហាន់

ជីរគ្រប់មុខ (អាចថែមស្បៃរឿងទៀតក៏បាន តាមចំណូល)

សាឡាដ៏​ (សម្រាប់ខ្ចប់)

កំពឹស​ ចំហុយមួយចម្អិន(ទុកអោយត្រជាក់បន្តិច)

ទឹកប្រហុក​ សម្រាប់ជ្រលក់ វិធីធ្វើទឹកប្រហុកសូមចុចទីនេះ

វិធីធ្វើ

យកត្រយ៉ូងចេកហាន់រួច លាយជាមួយជីរគ្រប់មុខអោយសព្វ ទើបដាក់កំពឹសដែល​ចំហុយនោះមកលាយដែរ។ ដល់ពេលហូប យកសាឡាដ៏ខ្ចប់ កំពឹសត្រយ៉ូងចេកជីរ រួចជ្រលក់ទឹកប្រហុក ដាក់ចូលមាត់ជាការស្រេច :mrgreen:

*** បើយើងខ្ជិលប្រើសាឡាដ៏ អាចលាយទឹកប្រហុកចូលតែម្ដង របៀបជាញាំក៏បានដែរ៕

 
image

About ម៉ាក់ស្រីតូចបីនាក់

ខ្ញុំជាភរិយាម្នាក់និងជាម្ដាយដ៏មាន មោទនភាពនៃកូនស្រីបីនាក់
This entry was posted in វិជ្ជាមេផ្ទះ and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to វិជ្ជាមេផ្ទះ៖ ភ្លាកំពឹស​ត្រយ៉ូងចេក

  1. ខ្ញុំ​ចូលចិត្ត​ចាក់​ទឹកប្រហុក​ចូល ជា​របៀបញ៉ាំ​ភ្លា​ជាង…។ មួយ​ទៀត… ឃើញរូប​មាន​សរសេរ​អក្សរ​បែប​នេះ ប្រហែល​ជា​ទាក់​ទង​នឹង​កម្មសិទ្ធិ​បញ្ញា​ហើយ ព្រោះ​តាម​ខ្ញុំ​ចាំ ដូច​ជា​ពី​មុន​មក ធ្លាប់​មាន​អ្នក​លួច​យក​រូប ទៅ​ដូរ​ដាក់ឈ្មោះ​ម្ហូប​ផ្សេង… :-D​

    ចូលចិត្ត

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s