អរគុណ បងកល្យាណ ដែលបានអោយផ្អកនេះមកខ្ញុំ។ គាត់បានអោយតាំងពីថ្ងៃអង្គារ តែខ្ញុំទើបនឹងបានញ៉ាំនិងថត មកចែកញាតិញោមមើលស្រក់ទឹកមាត់ 😉
-
Join 196 other subscribers
ស្វាគមន៍
បណ្ណសារ
- ខែមករា 2022 (1)
- ខែមករា 2021 (1)
- ខែធ្នូ 2020 (1)
- ខែតុលា 2020 (1)
- ខែកញ្ញា 2020 (2)
- ខែសីហា 2020 (3)
- ខែកក្កដា 2020 (1)
- ខែមិថុនា 2020 (4)
- ខែឧសភា 2020 (3)
- ខែកញ្ញា 2019 (1)
- ខែសីហា 2019 (2)
- ខែមេសា 2019 (1)
- ខែមករា 2019 (1)
- ខែកញ្ញា 2018 (1)
- ខែសីហា 2018 (1)
- ខែឧសភា 2018 (1)
- ខែវិច្ឆិកា 2017 (1)
- ខែកក្កដា 2017 (2)
- ខែកុម្ភៈ 2017 (1)
- ខែមេសា 2016 (1)
- ខែមីនា 2016 (2)
- ខែមករា 2016 (1)
- ខែធ្នូ 2015 (2)
- ខែវិច្ឆិកា 2015 (2)
- ខែតុលា 2015 (5)
- ខែកញ្ញា 2015 (2)
- ខែសីហា 2015 (1)
- ខែកក្កដា 2015 (7)
- ខែមិថុនា 2015 (2)
- ខែឧសភា 2015 (4)
- ខែមេសា 2015 (2)
- ខែមីនា 2015 (2)
- ខែមករា 2015 (2)
- ខែធ្នូ 2014 (3)
- ខែវិច្ឆិកា 2014 (3)
- ខែតុលា 2014 (3)
- ខែកញ្ញា 2014 (4)
- ខែសីហា 2014 (4)
- ខែកក្កដា 2014 (6)
- ខែមិថុនា 2014 (3)
- ខែឧសភា 2014 (3)
- ខែមេសា 2014 (3)
- ខែមីនា 2014 (1)
- ខែកុម្ភៈ 2014 (3)
- ខែមករា 2014 (6)
- ខែធ្នូ 2013 (4)
- ខែវិច្ឆិកា 2013 (9)
- ខែតុលា 2013 (7)
- ខែកញ្ញា 2013 (5)
- ខែសីហា 2013 (2)
- ខែកក្កដា 2013 (6)
- ខែមិថុនា 2013 (4)
- ខែឧសភា 2013 (8)
- ខែមេសា 2013 (6)
- ខែមីនា 2013 (6)
- ខែកុម្ភៈ 2013 (4)
- ខែមករា 2013 (6)
- ខែធ្នូ 2012 (5)
- ខែវិច្ឆិកា 2012 (6)
- ខែតុលា 2012 (6)
- ខែកញ្ញា 2012 (7)
- ខែសីហា 2012 (6)
- ខែកក្កដា 2012 (4)
- ខែមិថុនា 2012 (6)
- ខែឧសភា 2012 (3)
- ខែមេសា 2012 (5)
- ខែមីនា 2012 (4)
- ខែកុម្ភៈ 2012 (6)
- ខែមករា 2012 (5)
- ខែធ្នូ 2011 (3)
ចំណាត់ក្រុម
អត្ថបទនិងទំព័រល្បីជាងគេ
ចំនួនភ្ញៀវមកដល់ផ្ទះខ្ញុំ
- 58,726 hits
ការចុចច្រើនបំផុត
- មិនមាន
អ្នកភូមិ wordpress
- ការផ្សាយថ្មីៗនៅភូមិវតប្រេស
- កំណត់ហេតុ(អា)ក្បាលធំ
- កំណត់ហេតុបុត្រាខ្មែរ
- កំរងអនុស្សាវរីយ៍សម្ផស្ស
- ក្មេងស្រែ
- ខ្មែរលីង
- គឹមចាន់(សិស្សពូកែគណិតវិទ្យា)
- គ្រាប់ពូជវិជ្ជា
- គ្រួសាររីករាយ
- តាម៉ាប់
- បង Sothea
- បងកល្យាណ
- បូណាអ្នកកោះធំ
- ប្លក់រៀនដើម្បីខ្មែរ
- ផ្កាយសួគ៌
- ពូ achharia
- លោកស្រុកស្រែ
- សម័យកាលនៃការចែករម្លែក(លឿង ចន្ថា)
- ស្រុកខ្មែរ ស្នេហ៍ខ្ញុំ
- ហេង ឌី
- អ៊ឹម រចនា
- អ្នកនិពន្ធវ័យក្មេងសួងម៉ាក់
- freshly press
- Sophat
Blogroll
ចុះឯណា ចានបាយខ្ញុំ?
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ដួសបាយមក បងដាក់ផ្អកអោយ
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
😀 អរគុណ តែប៉ុណ្ណឹងរួចមួយពេលទៀតហើយ
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
យ៉ាហ៊ី!! ឆ្លើយតបបានលឿនម៉េះ!
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ចុះបើកំពុងនៅហ្នឹងស្រាប់មិនឲ្យលឿនម៉េចបង
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
បែបនៅតែមុខកុំព្យូទ័រហើយ
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
អ្នកតែទឹកកក បើមិនឲ្យនៅហ្នឹងទៅឯណាវិញបង?
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ហាក!! តែទឹកកកអី?
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
អាយធី ឡា…
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ឱហ្ន៎ ឯងស្រែង៉ោង អត់ចេះពាក្យគេ
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ហាហា 😀 😀
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
មើល៍ៗផងឯង គ្នាតែមុនហូបអាមុខម្ហូបហ្នឹងសម្លឹងទាល់តែគ្រប់ជ្រុងជ្រោយឯណោះ។
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ដូចអត់ទាន់លាយគ្រឿង?
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
លាយហើយ ដាក់តែស្ករនិងក្រូចឆ្មារ ថែមជីរនាងវងតិចៗ
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ផឹនខ្ញុំម៉ែលាយឱ្យមានខ្ញីមានអំពិលខ្ចី មានរំដេងនិងម្ទេសទិចៗ តែកុំហូបច្រើនពេក ខ្លាចលើសឈាម។
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ខិខិខិ… អាផ្អកត្រីប្រៃនេះ ខ្ញុំឃើញអ្នកលក់ ច្រើនតែដាក់លក់នៅជាប់ផ្លូវដើរផ្សារ ដែលមានភក់ផ្ទាត់ទៅ ទៅម៉ោ… ហើយភក់ និងផ្អកត្រីប្រៃនេះ សំបុរវាមើលទៅ គឺស្រដៀងគ្នាណាស់… :-D
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ខ្ញុំធ្លាប់ឃើញគេលក់ចឹងដែរហ្នឹងណា បានអត់ដែលទិញហូបទេ តែអានេះបងកល្យាណយកអោយ ក៏សាកលបៗទៅ អត់អីដែរទេពូ បើអីបែបគ្មានមុខមកសរសរប្រកាសនេះទេ 😀
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ម៉ែទៅរកម៉ូយគាត់ឯសាន់គរឯណោះ គេធ្វើមានអនាម័យគ្រាន់បើ។ ខ្ញុំតែងតវ៉ាថា បើមានអនាម័យម៉េចក៏ព័ណ៌វាចឹង? គាត់ថាគេធ្លាប់ធ្វើតែអីចឹងណាមួយត្រីចម្រុះ បើតែត្រីក្អិត (ឬបណ្តូលចេក???) វិញអាហ្នឹងបានឡើងព័ណ៌ក្រហមបន្តិច។
សង្ស័យតែទោះជាហូបទៅឈឺក៏មិនហ៊ានថាដែរមើលទៅនោះ។ ប្រាប់ឱ្យហើយណា៎ និយាយតាមត្រង់មក។
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ឃើញត្រីប្រៃហ្នឹង
នឹកឃើញនៅខាងស្រុកខ្ញុំម្ដុំជួរដងស្ទឹងមង្គលបូរីនៃខែត្របាត្តំបង
គេធ្វើត្រីប្រៃពីកូនត្រីបណ្ដូលអំពៅសុទ្ធរឺលាយកូនត្រីកញ្ជ្រូកខ្លះៗ
គឺពួកកូនត្រីគ្មានស្រកា។ ដល់ធ្វើវារួច ពណ៌នៅក្រហមព្រឿងៗ
ឈ្ងុយហើយឆ្ងាញ់ណាស់ជាមួយអន្លក់ស្រស់ៗ…ជាពិសេសជា
មួយអាបីមុខដែលដាក់បង្ហាញហ្នឹងហើយគឺ ពពាយ ជីរក្រហមរឺ
ជីរនាងវង និងម្ទេសស្រស់ ។ ង៉ាញ់!
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
សុំទោស ដាក់ប្រកាសនេះអោយអ្នកនៅក្រៅស្រុកនឹកស្រុកនឹកស្រែហើយខ្ញុំ
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
អត់មានបានអីម៉ាត់សោះ ហើយក៏គ្មានអ្នកនឹកទៀត កំសត់ដល់ហើយខ្ញុំ ។
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ចាំជើងក្រោយ ម៉ាក់អាបីនាក់នឹងធ្វើចែកគ្នាយើងហូបមិនខាន ចាំតែមើលទៅ! (សូមបញ្ជាក់ ឆ្នាំក្រោយ)
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
Come home soooon 😉
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
គ្រប់គ្នាគេចេះដាក់ឈ្មោះលើរូបថត ខុសគេអីតែខ្ញុំ???
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
អូនទើបភ្ញាក់ខ្លួនដែរពេលដែលឃើញគេយករូបផ្អកត្រីកំពឹសនិង រូបជ្រក់មមាញទៅប្រើពេញហ្វេសប៊ុក
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ដូចគ្នាហ្នឹងដែរ តែខ្ញុំមិនចេះដាក់សោះ។ ពេលខ្លះឃើញគេផ្សាយរូបផ្ការបស់ខ្លួន ខ្ជិលទាំងនិយាយទៀតឯណោះ
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ចាំសួរបងសុធាល៎មើល
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ជាអាហារពេញនិយមរបស់ខ្ញុំ គ្រាន់តែឃើញស្រក់ទឹកមាត់ ។ តែពេលនេះអត់លេងចូលទេ ព្រោះពងមាត់ពីរបីកន្លែង ទឹកហៀបមាត់ស្រក់ ទឹកភ្នែកត្រៀមហូរ ។
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ក្មួយសូមកែតិចមីង ទឹកហៀបមាត់ស្រុក់ កែជា ទឹកមាត់ហៀបស្រក់ ។
អរគុណ បាទ!
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
អរគុណក្មួយ 😉
ចូលចិត្តចូលចិត្ត