សំរាប់ជ្រលក់ជាមួយពោះគោស្ងោរ និង សាច់អាំង
គ្រឿងផ្សំមាន
- ប្រហុកសាច់ (ប្រហុកសៀមរាបត្រីកំភ្លាញ) ១ខាំ
- ក្រូចឆ្មារ ២ផ្លែ
- ស្កស ៥ ស្លាបព្រាកាហ្វ
- រំដេង ១ជ្រុងតូច(ប៉ុនកូនដៃ) បុកអោយម៉ត់
- ខ្ទឹមស ២កំពិសធំ បុកអោយម៉ត់
- គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ ១ចានចង្កិះ
- សណ្ដែកដីលីងតិចឬច្រើនតាមចូលចិត្ត
វិធីធ្វើ
ចិញ្ច្រាំប្រហុកអោយម៉ត់ល្អ ដាក់ស្កសចូល កូររហូតក្លាយជាល្បាយសព្វសាច់ ទើបថែមរំដេងខ្ទឹមស និងច្របាច់ក្រូចឆ្មារដាក់ រួចកូរបន្តទៀត ( បើដាក់ក្រូចឆ្មារចូលមុនស្កសនោះនឹងធ្វើអោយសាច់ប្រហុករឹងដុំៗមិនចូលជាតិសព្វទេ «មានជំនាញហើយក្រោយពីហាត់យុទ្ធសិលិ៍រាប់ដងមិនអស់ 😀 »)។ ពេលដែលសព្វហើយ ចាក់ដាំទឹកក្ដៅដាំពុះប្រហែល ១២០ម.ល (បើចូលចិត្តខាប់អាចបន្ថយទឹកក៏បាន) ចូលក្នុងប្រហុកនោះ ទើបថែមគល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ និងសណ្ដែកដីលីងចូលជាការស្រេច។
ង៉ៃណាបានហូបទេខ្ញុំ! បើឃើញតែលើកញ្ចក់កុំព្យូទ័របែបនេះ ។
ពីម្សិលមិញមិនដឹងជាកើតអីបានជាចូលប្រកាសហ្នឹងមិនបានសោះ ចង់ចូលទៅសួរថានៅផ្ទះហ្នឹងកំពុងធ្វើញ៉ាំក៏អី ខ្ញុំសុំទៅហូបផង។
តែអាឡូវហួសហើយ។ អត់តាដែលខ្ញុំ!
😀
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ង៉ៃនេះស្លប្រហើរទំពាំងណាបង តែអត់មានពេលផ្សព្វផ្សាយអួតទេ! បើនិយាយរឿងទឹកប្រហុកជំនាញរបស់ខ្ញុំវិញ បើមានពេលមកផ្ទះខ្ញុំមកបង ខ្ញុំមានធ្វើរួចស្រេចដាក់ក្នុងទូទឹកកកឯណោះ ចូលបើកយកខ្លួនឯងចុះមិនអីទេ
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ចែងឃ្យូ! ចិត្តបានណាស់ម៉ាក់អាបីនាក់នេះ!!
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
😀
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
សែងឃ្យូលឿនណាស់បើគេឲ្យញ៉ាំអញ្ចឹងនោះ ស៊យធំហើយជីវី បើកទូទឹកកកមិនមែនយកតែទឹកប្រហុកទេ ពិតជាមានអាផ្សេងទៀតមិនខានឡើយ ។
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
😀 😀 😀 ចូលចិត្តតែយកការពិតមកនិយាយលេងតាម៉ងហើយ បងសុធា!!!
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ស្ពឹកមុខបាត់បងកល្យាណ! 😉
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ហាសហាសហា មែនហ្នឹងបង មើលតែមាឌខ្ញុំទៅ ល្មោភស៊ីណាស់មានអីប្រទះ វ័ធដូចជ្រូកចឹង។ ប៉ិនបានម៉ាក់អាបីនាក់ហ្នឹងចិត្តល្អឱ្យទឹកប្រហុក ហើយបើថាគ្មានសាច់គោទេ ចេញពីផ្ទះជីវីទៅផ្ទះបងសុធាក្រែងមានសល់ក្នុងទូទឹកកកដែរ ល្មមម៉ាល្ងាចនេះតែម៉ងខ្ញុំ!
😀 បានឡាបស់ញ៉ាំហ្វ្រី (ទទេ) ម៉ាល្ងាចពីរ ឆ្អែតសន្ធឹក។
ក្រៅពីផ្ទះតាម៉ាប់ដែលខ្ញុំទៅរកបាយកក ផ្ទះជីវីខ្ញុំរកទឹកប្រហុក ផ្ទះបងសុធាហោចណាស់ក៏មាន សល់សាច់គ្រាន់ជ្រលក់ទឹកប្រហុកដែរ។ ដើរផ្ទះគេតែបីផ្ទះឆ្អែត!
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ហើយម៉េចបានចូលផ្ទះតាម៉ាប់បានតែបាយកកចឹង? មកបង បើខ្វះបាយ ខ្ញុំមានទៀត ដាក់ឆ្នាំងខ្សែភ្លើងក្ដៅៗ វាល់ល្ងាចម៉ង! ( ហេហេហេ ម៉ានង៉ៃនេះនិយាយគ្នាតែរឿងញ៉ាំតាឡាហូតម៉ង ឡើងគីឡូទៀតហើយបងកល្យាណ) 😯
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ម៉ោពីតាម៉ាប់ឡាអ៊ូថាអត់លុយ ហើយង៉ៃមុនឃើញដាក់លើ ហ្វេសប៊ុក ថាហូបបាយកក ចឹងខ្ញុំសាច់ញាតិក្រៅទៅក៏បាន តែបាយកកហ្នឹងដែរ។
ចាំមើលដឹងតែថាទះនេះមានអីហូបប៉ិនណេះ ចូលញឹកហ្មងញ៉ុម។
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ឡើងទៅចុះ ឮថាស្រកផង។ ចំណែកបងសុធា សូមកុំឱ្យ គាត់ឡើងគីឡូអី ព្រោះគាត់អត់ចង់ធាត់។ 😀
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ដឹងគំនិតកល្យាណមុនបែបនេះហើយសង្ស័យតែទៅរកទិញទូទឹកកមួយដែរហើយមើលទៅនោះ ។ កល្យាណគិតមើលបើគ្មានទូទឹកកកផងហ្នឹងកល្យាណចង់ញ៉ាំអីក៏ពិបាកដែរ ឥឡូវអញ្ចេះល្អទេ ជួយផ្ញើទូទឹកកកឲ្យមួយមកចាំបងទិញសាច់គោដាក់ក្នុងទូឲ្យមួយគីឡុ។ ម៉េចដែរព្រមទេ ?
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ភ្លេចមើល៍!
ហ៊ឺ គិតថាដើរបើកទូទះគេចំណេញ អាឡូវគិតទៅគិតមកដូចចង់ខាតដើមហើយ!
តែមិនអីទេបង ធ្វើតាមរបៀបអ្នកស្រុកព្រៃគេទុកសាច់ មិនចាំបាច់ត្រូវការទូទឹកកក គឺកប់ផេះឱ្យក្រាស់ក៏បានដែរ ចាំដល់ពេលខ្ញុំទៅផ្ទះបងខ្ញុំចាត់ការខ្លួនឯងហូបខ្លួនឯង ក្រែងបងមិននៅ!
យីស ទៅរកអីហូបពេលម្ចាស់មិននៅ? បានពីណាបើកទ្វារឱ្យ បើស្គាល់តែកូនចាបពីរនាក់ នោះមិនទាំងច្បាស់ផង!
អត់ព្រមហេ អាបងហ្អើយ! ខាតដើម!
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ដឹងតែឆ្ងាញ់ម៉ង… ខ្ញុំគ្រាន់តែអាន ក៍ធ្វើអោយចង់ស្រក់ទឹកមាត់ដាក់ Keyboard ដែរ… ហេហេៗៗៗ…
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
ប្រយ័ត្នប្រឡាក់ Keyboard ណាលោកស្រុកស្រែ 😀
ចូលចិត្តចូលចិត្ត
Pingback: វិជ្ជាមេផ្ទះ៖ ភ្លាកំពឹសត្រយ៉ូងចេក | ភរិយានិងម្ដាយម្នាក់